• darkblurbg
  Consultancy
 • darkblurbg
  Detachering
 • darkblurbg
  Cloud oplossingen
 • darkblurbg
  Beheer

Consultancy

Iedere onderneming heeft soms de behoefte aan extra ondersteuning. Als bedrijf ligt uw primaire behoefte bij uw eigen bedrijfsprocessen. ConsulteQ Consultancy kan u bij staan om uw ICT omgeving aan te laten sluiten bij uw behoefte. Vanaf advies tot en met implementatie kunnen wij u bijstaan, adviseren en uitvoeren.

 

Detachering

Heeft u voor een langere periode extra capaciteit nodig voor uw ICT omgeving, ConsulteQ kan u hierbij ondersteunen door het leveren van gecertificeerde medewerkers. Op het gebied van Infra-, beheer- en Cloud-diensten hebben wij medewerkers beschikbaar. Mocht het zo zijn dat wij zelf geen mensen kunnen leveren uit onze eigen organisatie, dan beschikken wij nog over een uitstekend netwerk waar wij gebruik van kunnen maken om voor u toch de juiste kandidaat te selecteren

 

Cloud oplossingen

Overal toegang tot uw bedrijfsinformatie ? Samen aan documenten werken, mailen, chatten of video conferencing ?

Als Microsoft Partner zijn wij uitstekend in staat om u naar "de Cloud" te brengen. Niets in het ICT landschap is hetzelfde, daarom is ook elke migratie anders.

Gedurende uw reis naar de wolken staan onze Microsoft Certified Azure specialisten u graag bij. Wij helpen u in elke fase van de transitie naar de cloud, tot en met het onderhouden en beheren van de omgeving. 

 

Beheer

In de snelle ICT wereld vandaag de dag is het van groot belang dat uw omgeving is voorzien van de laatste security updates, patches en virus identity updates. Dit alles leidt tot een grote beheerlast. Wij kunnen het beheer van u overnemen zodat u weer kunt doen waar u zelf het beste in bent. 

 

 

Voor meer informatie verzoeken wij u om contact op te nemen met onze sales afdeling.